Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 6. huhtikuuta 2009

Puna-ruskean kirjavaa

Eilen kotiuduttiin alkuillasta. Kotimatka sujui hyvin aurinkoisessa kuivassa säässä. Kiitos kaikille edellisen päivityksen kommenteissa hyvää matkaa toivotelleille, vaikka ne luinkin vasta tänään *eilen ei edes avattu konetta*. Eilinen ilta ja tänään aamupäivä onkin sitten tyhjennetty ja siivottu vaunua sekä pesty kahden viikon pyykkejä. Ja niitähän on kertynyt liikuntaan painottuvalla matkalla. Onneksi on nykyajan koneet, jotka toimivat aika hyvin, kun niitä vain komentaa.


Menomatkallahan kudoin yhden sukan, kuten joku saattaa muistaa minun kertoneen. Ja parin sille päätin tehdä paluumatkalla. Aivan täysin ei suunnitelmani pitänyt, sillä kärkikavennuksen tein vasta tänään täällä kotona. Olin kai palatessa hitaampi vai ajoikohan mies ylinopeutta. ;)


Tämmöiset ihan perussukat siis sain aikaan. Lanka on Austermann Step väri 45, jota sain joululahjaksi kerän. Silmukoita 60 ja puikot 2.5 mm:t ja lankaa kului 70 g.
Aika levoton kuviointi tästä langasta syntyi tällä silmukkamäärällä. En kyllä oikein pidä näin kirjavasta, vaikka värit ovatkin mieleiset, mutta kun yösukiksi nämä tein, niin siinä käytössä menevät oikein hyvin. Minun jalkanihan palelevat, kun käyn nukkumaan. Minulla on ennestään yhdet Austermann Stepistä tehdyt yösukat ja olen tykännyt niistä kovasti. Ne lämmittävät mukavasti ja ovat lisäksi miellyttävän pehmeät. Ennen käytin Wetterhoffin silkkivillalankaisia (Sivillakohan mahtoi olla langan nimi) sukkia, mutta ne jää kakkosiksi näiden rinnalla.
Nyt lähden taas pyykkihommiin, että päästään tavalliseen päiväjärjestykseen.

8 kommenttia:

  1. Tehokkaasti käytit matka-ajan hyödyksi. Ihan nätit sukat.
    Juhlat meni meillä hyvin, tosin oli pitkä ja rankka päivä ja kotiin ajettuani olin kyllä ihan poikki.
    Pesukoneet on kivoja, kun toimii... Meillä oli juuri pesukone puolitoista viikkoa rikki (vuoden vanha) ja arvaa vaan, että pyykkiä riitti...
    Hyviä pyykin pesuja!

    VastaaPoista
  2. Joo näkyy sukat valmistuneen ja ihan kivan näköisethän nuo ovat. Niinhän minäkin eilen kotiuduin,mutta me vasta loppuillasta!

    VastaaPoista
  3. Mammutti: Se on kyllä totta, että juhlat väsyttää kovasti, vaikka ne mukavia ovatkin. ;)
    Nyt on muuten viimeiset pyykit koneessa. ;)

    Intsu: Meillä oli siis sama matkapäivä. ;)

    Villa Lankala: Kiitos! ;)

    VastaaPoista
  4. Kauniit sukat! Kyllä siinä taisivat matkalla puikot heilua:)

    VastaaPoista
  5. MarjutJ: Johan siinä jouti puikkoja heiluttamaan, ajoaikaa on noin 6 tuntia vaunun kanssa kun ajellaan. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.