Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 10. kesäkuuta 2008

Kirpparia ja lankoja

Lauantaina oli veljentyttäreni pihalla pihakirppari. Meitä oli talonväen lisäksi pari muutakin sukulaismyyjää myymässä omia tavaroitaan. Sää suosi meitä, aurinko paistoi mutta ei ollut liian kuuma eikä pelkoa sateesta. Tavaraa meni ihan mukavasti kaupan, me myyjät olimme tyytyväisiä, toivottavasti myös ostajat. Minulla oli myynnissä neuleita vain muutamat sniikkerit ja töppöset, jotka kaikki menivät kaupaksi ja lisääkin niitä tilattiin. Talon emännältä sain myös lankavaraston täydennystä, ettei vain pääsisi lankapula Lankapirttiin. Hän oli nim. ostanut kirpparilta pussillisen Novitan lankoja ihan minua ajatellen. Kiitos A!



Siinä pussissa oli Hippyä, HipHopia, Huopasta, Ainoa ja Foxia aivan korkkaamattomia keriä. Tuonnepa lankalaatikkooni menivät odottamaan syksyä ja talvista inspiraatiota.



Sunnuntaista asti olenkin sitten potenut selkääni, joka kipeytyi silloin yht´äkkiä. Ei, en loukannut enkä nitkauttanut, on varmaan vanhaa vikaa vain. Sunnuntai-ilta oli tosi hankalaa, nyt jo voin paremmin, mutta ei voi kehua. Enimmäkseen olen makoillut ja siinä kutonut/virkannut tai lukenut sekä kirjoja että blogeja (hyvä kun on läppäri keksitty, saa koneen mahan pälle eikä itse litisty!). Onneksi on ollut ulkona kylmää ja sadellutkin, ettei ole niin harmittanut olla sisällä. Mutta rankkaa se on tämä makaaminenkin.

2 kommenttia:

  1. Eiks ole aina kiva, kun saa uusia lankoja:)
    Minullekkin on tullut sellainen lankavillitys, että alta pois:)

    Nyt riittää sitten työtä Sulla, kun uusiakin töppösiä tilattiin ja jos ne poikii taas uusia tilauksia:)

    VastaaPoista
  2. Täällä kanssa yks selkävaivainen, onneksi se ei estä käsitöiden tekoa. Mutta kun pitäisi välillä siivotakin, niin äityy tosi pahaksi. Olen nyt vaan yrittänyt oleilla hissukseen tuon iskiasvaivan kanssa ja napsia pillereitä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.