Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 5. kesäkuuta 2008

Idea syntyi sukansäärestä

Viime päivien ihanat kesäiset säät ovat houkutelleet taas pihatöihin ja ainakin kiertelemään ja katselemaan, onko jotain uutta noussut mullasta. Onpa sieltä noussut sellaisiakin alkuja, joita en tunnista vielä ja jännityksellä seuraan, ovatko ne rikkaruohoja vai jotain muuta. Kun sitä pohdin eilen erään perennapenkin vieressä, mieheni tuumasi, että saahan sitä kasvattaa rikkaruohojakin, jos haluaa. Niinkinhän sitä voisi tehdä! :-D

Tässä kuitenkin ruukullinen orvokkeja piristämään päivää!




Neulerintamalta on kerrottavaa sen verran, että pussisukka on valmistunut. Sain Intsun blogissa esitellystä sukansäärestä idean, jonka nyt olen toteuttanut, nim. sukan muovipussien säilyttämiseen.



Vien tämän mökille ja kiinnitän sopivaan paikkaan keittonurkkaukseen. Tähän sitten tuikkaan muovipussit varren suusta sisään ja pussia tarvitessani vedän varvasosan aukosta alimman ulos.




Lankana on puuvillalangan jämiä, suurin osa taitaa olla Tenneseetä. Varren suun tein kaksinkertaiseksi ja jätin siihen aukon nurjalle, että tarvittaessa sisään voi pujottaa jonkun renkaan pitämään varren suuta auki. Vielä sukasta puuttuu ripustamiseen tarvittavat lenkit tai vastaavat. Sukka on todella riemunkirjava, mutta niin oli tarkoituskin. Tykkään tästä, on niin pirteä sukka.



Nyt on tekeillä puuvillalangasta kolmiohuivi kälylle Salomonin solmuilla. On aika tihkasta virkattavaa tämä puuvillalanka. Sukat on toisena työnä rinnalla, kun tämä virkkaaminen ottaa niin käsiin, että pitää pitää välillä taukoa.

5 kommenttia:

  1. Hyvä idea muovipussien säilyttämiseen, pirteä neulos:)
    Toivotaan , että sieltä nousee kauniita yksilöitä olivatpa mitä tahansa,,,:)

    VastaaPoista
  2. Komppaan Tupunaa, hyvä idea. Kivat, pirteät värit.

    VastaaPoista
  3. Loistava "sukkaidea" taidan kopsata kunhan saadaan talo siihen kuntoon että pääsen keittiöön ripustamaan sukkia :-)

    VastaaPoista
  4. Vau!! Täähän on loistava idea! Taidan minäkin lainata :).

    VastaaPoista
  5. Hauska idea tuo pussisukka.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.