Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 19. toukokuuta 2008

Vain yksi kuva

Eipä onnistunut nyt kuvien lisäys tänne, vain tämän yhden kuvan sain lisättyä. Missä lie vika, mutta monen yrityksen jälkeen päätin tyytyä yhden kuvan postaukseen.

Tässä nyt ovat bolerot, joista olen jo aiemmin kertonut. Tänään kävin tyttöjen kanssa kaupungilla nappiostoksilla. Aivan itse valitsivat nappinsa, minä neuvoin vain koon. Samanlaisia he eivät halunneet. Näin on muissakin valinnoissa, vaatteetkin he valitsevat yleensä erilaiset tai ainakin eri väriset. Nyt vain bolerot tulivat samanväriset, kun ei ollut värivaihtoehtoja. Lankahan on vanhaa Heléne-nimistä, jota tuli minulle keväällä saamassani lankapussissa. Lanka on näköjään aitoa ranskalaista. Hintalappu ilmoittaa hinnan olleen aikoinaan 12,90 markkaa/100 g. Pussissa oli kyllä tätä Heléneä muitakin värejä, mutta ei riittävästi boleroon.


Malli saanut vaikutteita täältä, mutta kudottu oman pään mukaan
Koko 140-150 cm
Lanka Heléne, jossa 88% acryyliä ja 12% villaa, n. 70 g
Puikot 5 mm

Bolerot on tehty pääntiestä aloittaen, siis alas päin kutoen. Lankaa ja mallia oli helppo ja nopea tikutella. Helmineuletta tein 4.silmukalla reunoihin, mutta näyttävät ainakin kuvassa kääntyvän sisään päin, olisi kai vaatinut leveämmän reunuksen. Kolmaskin samanlainen ja lähes samankokoinen bolero on valmiina pingotuksessa, siinäkin sama lanka ja sama väri. Se lähtee kummitytölle Hollolaan lähipäivinä. Vielä olisi yhteen siniseen boleroon lankaa jäljellä, mutta jääköön nyt kutomatta, ehkä joskus myöhemmin.

5 kommenttia:

  1. Söpöiset,suloiset polerot ovat ja kyllä tytötkin!

    VastaaPoista
  2. Sievät bolerot:)
    Hyvin lämmittävät tyttöjen hartioita!

    VastaaPoista
  3. Kivat bolerot. Voisin kanssa tehdä tytölle! - Kiitos vain kuitinmapitusvinkistä! Siitä minäkin olen joskus haaveillut. Taitaa olla enempi aikaansaamiskysymys, että toimertuisi hankkimaan edes ne mapit... (Niinkus olet varmaan elämässä huomannut, joskus arjen kiireiden keskellä on hankaluuksia miettiä pitemmän tähtäimen ajan ja vaivan säästöä. - Hauskempi valittaa, kun kaikki on niin vaikeaa, vissiin... heh!)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kun olit käynyt kommentoimassa. En päässyt sivuillesi, kun comin edessä oli kaksi pistettä. Mikrotukihenkilöni huomasi heti, missä oli virhe. Tänään sain purettua loput kappaleet ja eikun suoristamaan lankoja. Mulle ihan tuttua puuhaa.

    VastaaPoista
  5. Oi kuinka ovat kauniit!

    Kiitos muistamisestasi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.