Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 2. helmikuuta 2008

Hyvää nimipäivää...

Hyvää nimipäivää kaikille Jeminoille ja Aamuille! Taitavat molempien nimien kantajat olla aika harvinaisia tämän päivän Suomessa.


Sukkia olen kutonut, yhdet sain valmiiksikin ja ne lähtivät synttärilahjaksi ihanalle Tompalle, joka täytti 10 vuotta. Kuva jäi vain ottamatta, mutta varret tein tummansinisestä Nallesta ja sinisestä Nalle Colorista Olgasukkien mallilla, kaksi kerrosta( =yksi kuviokerros) aina värillään ja terät pelkästään Colorista. Nyt on puikoilla siniharmaasta Nallesta Kertut, nekin menevät lahjaksi.


Ja kun ei noista yllämainituista ole nyt kuvia, niin päätin esitellä osan loppuvuoden 2007 neulomuksistani. Kaikkia en ole kuvannut ja kuvatuistakin tässä vain osa.











Tällaisia barbin mekkoja tein joulun alla useita, osa niistä meni joulupukin mukana ilahduttamaan monia pikkutyttöjä ja yhtää poikaakin. Malli on itse kehittelemäni, lankana on Kotiväki. Tein myös laukkuja ja hartiahuiveja, mutta laukuista on vaintuo yksi kuva ja huiveista ei yhtään.

Erilaisia sukkia valmistui varmaan paritkymmenet, niistä osa tässä
Nämä töppöset pääsivät tuliaisiksi Laitilaan. Ne on tehty Seiskaveikasta muutama vuosi sitten kuolleen äitini tekemien töppösten mallilla. Mistä malli on lähtöisin, en tiedä.





Tässä punaisesta Nalle Colorista tehdyt Kertut ja jotkut pitsiraitaiset, joiden mallia en tarkemmin muista eikä kuvasta saa täysin selvää. Näiden perusteella olen päättänyt, ettei ainakaan Nalle Colorista kannata tehdä sukkia, joissa on kaunis kuvio kuten Kertuissa, koska kuvio ei pääse oikeuksiinsa kirjavassa langassa.


Ja Kertut vihreästä Nallesta.





Perussukat miehelle Seiskaveikasta.











Sydänkäpysen kämmekkäät sai kummityttömme Alisa syntymäpäivälahjakseen. Kuvassa kämmekkäät näyttävät pieniltä, mutta mallikätenä onkin minun käteni ja Alisa täytti vasta 11 vuotta, joten hänelle varmaan sopivat.



Tässäpä tätä katsausta menneisiin olikin varmaan riittävästi. Nyt tämä lähtee tästä muihin askareisiin, heippa vaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tervetulotoivotuksesta :)

    Tosi söpöt nuo barbin vaatteet. Mulla olisi varmasto ikionnellinen kummityttö, kun väsäilisin tuollaisia pieniä pukineita hänen nukeilleen. Pitäisi vain tarttua toimeen...

    VastaaPoista
  2. Voih! Mäkin olisin ikionnellinen, jos saisin tollasia barbinvaatteita!! Tai.. ööh... siis jos olisin pieni tyttö. :D Tai oonhan mä, ainakin vähän, sisäisesti.. :) Mä aloin eilen virkkaamaan 7-veikan jämästä epätoivoisen pienellä koukulla JOTAIN. Voi olla että purkuun menee. Mutta tällä kertaa olen sentään piirtänyt suunnitelman. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.