Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Aurinkoisen päivän

Olen täälläkin urputtanut kai koko talven, että kun on aina pilvistä ja harmaata. Tänään saatiin lopulta tännekin kirkas auringonpaiste. Parina päivänä jo paistoi sellaisen ohuen utupilven läpi, mutta tänään aivan kirkkaalta taivaalta. Olipa kaunista! Pakkasta oli aamulla -26 ja päivällä kymmenkunta astetta vähemmän. Siis kunnon talvi.






Minä en käynyt pihaa kauempana ulkona, mutta ihailin ikkunasta näkymiä. Tässä takapihan puolella olevaa metsikköä.

Koivut ja lehtipuut yleensäkin ovat kauniita huurteisina, mutta kun mäntykankaalla asutaan, niin niitä ei kovin paljon kasva luonnonvaraisella puistoalueella. Siispä tässä männyn oksa huurrepuvussaan.







Käsityörintamalla painiskelin tänään oikein tosissani, nimittäin tuon kevätyllärihuivin 5-vihjeen kanssa. Se teetti minulla työtä aika lailla. Purinkin siitä kai neljä kerrosta, kun olin onnistunut tekemään väärin. Työlästä oli purkaminen! Silmukka kerrallaan menin pakkia, kun en uskaltanut ottaa kaikkia silmukoita puikolta kerralla. Pelotti nimittäin se silmukoiden takaisin saanti puikolle. No sain minä sen vihjeen sentään tehtyä loppuun, mutta en kyllä tiedä, liekö edes oikein.




Tämän näköinen siitä tuli (alareunassa näkyy 4-vihjettä). Varaamastani langasta on nyt käytetty hieman yli puolet. Uuden 50 g:n kerän aloitin kai kerroksen 174 alussa. Lankanihan on Teeteen Elegant (50g n. 500 m vyötteen mukaan). Nyt vain odottelen seuraavaa vihjettä ja tikuttelen lisää siililapasia.

9 kommenttia:

  1. On se vain joka kevät yhtä ihanaa seurata auringon nousua yhä korkeammalle, päivä päivältä! Pakkasia on pidellyt täälläkin! Mulla tuo yllätyshuivi on jämähtänyt 4.vihjeeseen. Täytyis varmaan saada se 5.vihjekin neulottua ennen seuraavaa! Aurinkoisia päiviä jatkossakin!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo huivi ihan siltä näyttää kuin pitääkin. On se vaan kiva, kun tulee kevät ja ilmat lämpenee.

    VastaaPoista
  3. Juu, se vitosvihje näytti ensin sekavalta, mutta kyllä siitäkin "rytmi" löytyi. ;o) Sait sinäkin sen valmiiksi, ja edelleen paaaljon hienommasta langasta kuin minä. ;oD
    Tuon auringonpaisteen myötä alkaa taas kaikki pöly ja likaiset ikkunat paljastua.. muuten ihanaa!

    VastaaPoista
  4. Kyllä tykkään tuosta sun punaisesta huivistasi. Siitä kintaan suun kierreraidasta, ei ole vaikea, kun kerran ohjeen lukee, niin osaa kyllä sen jälkeen tehdä.

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihanat talvi-kuvat. Huivi näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Hahaa, kassohan sie, mitä mie tänään omalle huivilleni tein!

    VastaaPoista
  7. Irina: Aurinkoa sinnekin ja mukavia neulontahetkiä!

    Päivi: Kiitos kommentistasi, se helpottaa mieltäni! ;)

    Pirjo-Riitta: Ohuesta langasta tehdessä ei kuvio tule niin selkeästi esille, mutta toivottavasti lopputulos on sitä, mitä odotan.

    Pirena: Jospa minäkin sitten kokeilisin sitä kierrevartta. ;)

    Pitsisukka: Kiitos! ;)

    Pappi puikoissa: Voi sinua! ;D

    VastaaPoista
  8. Talvinen luonto on kaunis!

    Huivista tulee ihana! Kaunis väri!

    VastaaPoista
  9. Palaga: Niin talvinen luonto on minustakin kaunis! Mutta oikeastaan kaikki vuodenajat ovat kauniita, vaikkakin ovat meillä niin erilaisia. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.