Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 21. marraskuuta 2008

Talvipäivän tulipunaruusu

Talvinen sää taitaa olla vallalla koko Suomessa ja luntakin vaikuttaa olevan ainakin vähän joka puolella maata. Meitä täällä Oulun seudulla on eilen ja tänään ilahduttanut muutaman asteen pakkanen ja kirkas auringon paiste sen lyhyen aikaa, jonka se tähän vuodenaikaan yleensäkään voi näkyä. Keittiön ikkunan edessä meillä on lintujen ruokintapaikka, jossa tosin on tarjolla vain talipalloja, mutta käyttöä näyttää olevan niillekin, kun ei ole muuta tarjolla.



Tänään nappasin ikkunan läpi tämän kuvan talitiaisesta nakuttelemassa talipalloa. Yksin tämä ei ollut paikalla, vaan lähipuissa oli useita lajitovereita vuoroaan odottelemassa.



Tämä Blogistania on mukava paikka, kun täällä jaellaan milloin kauniita patsaita ja milloin perhosia tai kukkia niin kuin nytkin ruusuja. Minä sain nyt tulipunaruusun Eilalta Vyyhdin viemää-blogista. Kiitos sinulle, Eila, ihanasta ruususta!

Ja tarkoitushan on antaa hyvän kiertää ja siksi saajan tulisi jakaa tätä eteenpäin seitsemälle blogille. Nyt kyllä väsyttää jo niin paljon, etten jaksa tarkemmin ruveta miettimään tämänkertaisia valintaperusteitani vaan suosikkilistaltani nappaan vain satunnaisesti seuraavat:
Lettu Lankaa ja lapasia,
Marleena OnnenAikaa,
Navettakissa Pian jotain,
Tiina Tiinapiina, Mostly Harmless,
Seijasisko *Seijasiskon neuleblogi*,
Marjo Ruusupuu ja
Liisa Puikkokoukussa.
Olkaapa hyvät, tässä teille jokaiselle ruusu tunnustukseksi mukavasta blogista, jota seuraan!

9 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia Ruususta, kiva kun tykkäät käydä blogissani..voin myös samantien ojentaa yhden uusun sinulle! Muita en osaa alkaa jakamaan..en ole näitä tunnustuksia enää eteenpäin laittanut ja en siksi myöskään ole niitä blogiini liittänyt. Käytän mielummin senkin ajan suosikiblogieni lukemiseen ja kommetoimiseen. :)

    Hieno tinttikuva!

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa, lämpöiset kiitokset ruususta :)
    Ihanaista viikoloppua sinulle !

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen miettinyt talipallojen laittoa. Sitten sitä pitäisi muistaa laittaa koko talven ajan.. Tuo talitintti kuva on varsin ihana.

    VastaaPoista
  4. Tuommoinen talipalloautomaatti olis kyllä hyvä.. Meillä kun laittaa pallerot narun päässä puuhun, joku (harakat?) hävittää ne yhdessä yössä.

    VastaaPoista
  5. Seijasisko: Kiitos ojentamastasi ruususta!;D Minäkin olen kyllä miettinyt näiden tunnustusten tarpeellisuutta ja eteen päin laittamisen "vaivaa", kun joskus ei millään viitsisi tehdä sitä. Sitten olen kuitenkin ajatellut, että kun itsestä kuitenkin tuntuu kivalta tällaisen saadessa, niin laitan eteen päin, jospa tämä ilahduttaisi jonkun mieltä. Ja jokainenhan saa sitten itse päättää, mitä jatkon kanssa tekee.

    Lettu: Hyvää viikonlopun jatkoa sinullekin!

    Nna: Tuo yksi talipallo tuollaisessa "automaatissa" kestää ainakin meillä aika kauan ja tuohon mahtuu kolme palloa päällekkäin (yksi kerrallaan syötävänä), joten tuota ei tarvii olla koko aikaa täyttämässä. Vaatii tietenkin seurantaa, milloin on kaikki pallot syöty.

    Eva: Tuo talipalloautomaatti on tosi kätevä. Siihen mahtuu kolme palloa päällekkäin, joten sitä ei tarvii jatkuvasti olla täyttämässä. Mies kiinnitti tuon vielä rautalangalla puunoksaan, joten oravatkaan eivät pääse puremaan ripustusnarua poikki.

    Tupuna: Kiitos!

    VastaaPoista
  6. Kiitos tunnustuksesta! Kiva tietää, että joku seuraa blogiani. :)

    VastaaPoista
  7. Kiitti ihanasta ruususta. Osasin siirtää sen omaan blogiin, joten kiitti myös opetuksesta! Hurmaava talitintti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.