Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 7. heinäkuuta 2008

Uusi Ulla ilmestynyt!

Uusi Ulla on siis ilmestynyt! Ja siinä on paljon ihania sukkia sukantekijöille, ja huiveja huivintekijöille ja monia muita ohjeita. Minä voisin toteuttaa monia niistä. Kiitos taas kaikille, jotka ovat edesauttaneet meitä saamaan tämän Ullan!

5 kommenttia:

  1. Mulla tulee tällä koneella myös helposti kirjoitusvirheitä! Minä,jolla koulussa oli ädinkieli 10 ja voitin kirjoituskilpailuita.
    Kyllä sä osaisit noita kiviä tehdä. Etsit vain lituiskaisia kiviä,pese ja kuivaa ne hyvin. Tiimarista ym.löytyy nättejä servettejä Ja askakartelukaupasta lakkaa/liimaa mitä se on jolla ne kiinnitetään. Kyllä osaavat siellä sanoa,niin ja pensseli. Sitten vain irrotat servettimestä kerroksia pois,että jää vain uloin kerros.Mittaat vähän kuviota kiven päälle ja leikkaat servetistä ylimääräiset pois. Sivele kivi liimalla ja varovasti painelet servetin siihen. Kuivaa sitä vähän föönillä. Siinä se. Kokeile,kyllä se on helppoa! Halutessa voi lakata paneelilakalla,mutta pitää muistaa,että sitten kuvio pikkuisen tummuu.

    VastaaPoista
  2. Minä taas! Kun unohdin mainita,että aivan valtavan upeita noi sun ristipistotyöt! Hauska tarina kissatyynyllä! Toivottavsti heillä hiiret ja rotatkin vilisivät vain kuvissa:)Kiva idea antaa kirjanmerkit suvun lapsille.

    VastaaPoista
  3. Ullassa paljon upeita ja kutkuttavia ohjeita:)

    VastaaPoista
  4. Onpas kivannäköisiä kirjanmerkkejä; hyvä idea tuo, jokaiselle omansa! Kissatyyny tarinoineen on myös vallan valloittava. - Ja hääjuhlakuvaus: Tänä vuonna kun ei omalle kohdalle taida osua kesähäitä, tuntui mukavalta päästä kuvien kautta tunnelmaan mukaan. - Poikkea ihmeessä Hinttalan näyttelyssä, jos seutuville satut. Siellä tosiaan on monenlaista, kun on niin monen tekijän yhteisnäyttely! Näyttely on avoinna 27.7. saakka.

    VastaaPoista
  5. onpas aikaa taas kulunut viimeisestä piipahduksestani. Hienoja töitä olet taas esitellyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.